Jótékonysági Gála Koncertet szervez a Thomas Mann All Nations LC

esemény kezdete: 2023. április 26. 19:00

A Thomas Mann All Nations LC idén is megrendezi gála koncertjét, amelynek teljes bevétele a jótékonysági projektek fedezésére megy: iskolatáska és elsős iskolacsomag projekt évente 50 kisdiák számára több mint 20 éve, a Zsámbék vidéki rászorulók élelmezése havi rendszerességgel több mint 20 éve. 

A gála időpontja: 2023. április 26. szerda, 19 órától

Helyszín: Óbudai Társaskör, 1036 Budapest, Kiskorona utca 7.

A jegyek ára: 10.000 Ft / db

A programterv röviden:

Népszerű olasz áriák, valamint fergeteges zongoramuzsika lesz hallható, amely mindenkit megérint. Utána táncelőadás romantikus hegedű- és zongoramuzsikára, amelyet a Magyar Állami Operaház egyik tagja ad elő. Az első részben Dráfi Kálmán Liszt-díjas zongoraművész, valamint Oláh Vilmos Emmy-díjas hegedűművész mutatkozik be. A gála második részében a híres magyar szaxofonos St. Martin is csatlakozik a gála programjához. A mexikói bass-bariton Manuel Betancourt Camino, különleges, olasz zenei programot ad elő.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk és köszönjük jótékonysági projektjeink támogatását!

Jegyigénylés: erzsebet.cseh@gmail.com


Képgaléria

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Budapest Thomas Mann Lions Club

Adószámunk:

Számlaszám:


cím: 0 ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba